logo

Ingredients per la massa.

pa
Pes Unit. Ingredient
500 grs. Farina
75 grs. Sucre
2 u. Ous
250 grs. Aigua
10 grs. Llevat

Amassar.

Amassarem tots els ingrediens. Si fem servir la amassadora ho farem amb la pala


Repossar en bloc uns 30 minuts.

Com tots els repossar depen de la temperatura ambien.


Desgassificar el bloc i fer un repos de 20 minuts.

Farem servir nomès oli per manipular la massa, mai farina!.


Dividir la massa en tres parts iguals.

pa

Si el dividim en tres parts iguales sortirant tres ensaimades de 30 cms. de diàmetre.


Reposar uns 10 minuts.

El temps sempre es rel·latiu, depen de molts factors, pero les porcions s'han de afluixar.


Untarem la taula de treball amb oli.

pa

Amb el curror la extendrem fins que faci uns 40 cms. d'amplada per uns 30 cms. d'alçada.


Hi posarem el yard.

Cubrirem la superfici amb una capa de yard, aproximadament, 25 grs per ensaimada.


Tensarem la peça tot el que es pugui.

Tindrem un tel prim que l'erotllarem.


Si la farcim ara es el moment.

Possarem el farcit a la part superios de la massa i enrotllem.


Deixarem reposar els rotlles durant uns 20 minuts..

pa

Duran aquets minuts anirem estiran a massa per allargarla i la possarem a sobre de plàteres engraixades amb yard


Deixarem reposar els rotlles durant uns 20 minuts..

pa

Duran aquets minuts anirem estiran a massa per allargarla i la possarem a sobre de plàteres engraixades amb yard